MEVZUAT DUYURUSU | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu
2013/9 sayılı Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliğinin Buğday Unları ve Gıda Amaçlı Buğday Kepeğine Ait Kimyasal Özellikler başlıklı Ek-1 i değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MEVZUAT METNİ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2013/9 sayılı Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliğinin Buğday
Unları ve Gıda Amaçlı Buğday Kepeğine Ait Kimyasal Özellikler başlıklı Ek-1 i
değiştiğine dair tebliğ aşağıda istifadenize sunulmaktadır. MEVZUAT METNİ:
Tarım
ve Orman Bakanlığından: MADDE
1 – 2/4/2013 tarihli ve 28606 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk
Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği (Tebliğ No: 2013/9)’nin Ek-1’iaşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. "Ek-1
(1) % Protein Miktarı Km’de (en az) (N x 5.7)" MADDE
2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE
3 – Bu Tebliğ hükümlerini Tarım ve Orman Bakanı yürütür. 2/4/2013 tarihli ve 28606 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk
Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği (Tebliğ No: 2013/9)’nin Ek-1’inyukarıdaki Tebliğ ile değiştirilmeden önceki eski şekli aşağıdadır.
(Mevzuat.Net) Ek-1
(1) % Protein Miktarı Km’de (en az) (N x 5.7) |